Nyhetsbrev maj 2024

Tryckcentrum ny platinapartner till FBC Kalmarsund

Vi kommer att ta hand om och bli FBC Kalmarsunds nya print- och skyltpartner. FBC Karlmarsund sökte en ny partner, och Tryckcentrum är intresserade av att komma in i Kalmar med omnejd så vi kom snabbt överens om en väg framåt tillsammans säger Patrik Klockare Bäck, marknadsansvarig i FBC Kalmarsund.

Tryckcentrum ser fram mot kommande samarbete med  FBC Kalmarsund,
Vi tycker att arbeta ihop med en framgångsrik och målinriktad förening som FBC Kalmarsund är spännande och vi ser mycket fram mot detta, säger Peter Carlsson, försäljningschef på Tryckcentrum.

SAVE THE DATE – TORSDAG 12/9 kl 11-14 

Vi på Tryckcentrum i Blekinge vill redan nu informera om vår stora företagsträff i Torskors industriområde.
Intresset är redan nu jättestort och vi har flera partners som är klara för att delta under träffen.

Vill ditt företag också delta?
Kontakta David Altefur på david@tryckcentrum.se

PR’s Måleri anlitar Tryckcentrum på kvällen

Genom att få hjälp med att profilera företagets fordon på kvällstid har Robbin sluppit att låta personalen stå utan bilar under arbetstid. – Det är otroligt smidigt att våra fordon görs klara medan vi är lediga. Vi erbjuder montering av skyltar, solfilm, fordonsdekor och foliering kvällstid.

Sedan en tid tillbaka erbjuder vi på Tryckcentrum – något som gör oss unika i branschen – att du har möjlighet att få arbetet utfört under kvällstid måndag-torsdag både på plats hos oss och hos dig! På så sätt kan vi hjälpa dig utan att störa verksamheten eller att du behöver vara av med ditt fordon då du behöver det som mest.

Att låta sin fastighet eller företagsbil synas är en av de allra bästa investeringarna man kan göra. Vi på Tryckcentrum hjälper till med att ta fram både förslag på hur det kan se ut och utföra själva monteringen. Det kan vara allt från en liten diskret logga, till en skylt eller fönsterdekor till att man gör en helfoliering av bilen.

Kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram ett förslag.

Robbin Karlsson, PR’s Måleri & Golv, vid en av sina bilar.

Bild från vårt 3PL-lager.

Tryckcentrum som 3PL-leverantör

Att använda en tredjepartslogistikleverantör (3PL) erbjuder flera fördelar för företag som vill fokusera på sin kärnverksamhet. Vi erbjuder små och stora företag den möjligheten. Här kan du läsa om några av de viktigaste fördelarna med en 3PL-leverantör.

 1. Kostnadsbesparingar:
  Vi kan erbjuda lägre fraktkostnader genom att konsolidera volymer från flera kunder, vilket ger stordriftsfördelar och du slipper investera i egen lager- och transportinfrastruktur.
 2. Fokus på kärnverksamheten:
  Genom att outsourca logistikfunktioner kan du koncentrera dig på din kärnverksamhet, som produktutveckling, marknadsföring och försäljning.
 3. Flexibilitet och skalbarhet:
  Vi kan anpassa oss efter ditt behov och skala upp eller ner baserat på säsongsvariationer eller efterfrågan.
 4. Förbättrad kundservice:
  Effektivare logistikprocesser och snabba leveranstider leder till högre kundnöjdhet och förbättrad service.

Sammanfattningsvis kan Tryckcentrum bidra till att förbättra effektiviteten, minska kostnaderna och öka flexibiliteten i ditt företag, vilket ger dig möjlighet att fokusera på sina strategiska mål och kärnverksamhet.

Kontakta oss för mer information.

Sommaren är snart här – ett perfekt tillfälle för att ge bort en gåva

Både personal och kunder tycker om att bli visade uppskattning. Därför är sommargåvan en viktig del av företagets marknadsföring. Det kan vara allt från en lite enklare giveaway med logga som man kan ge till många till en exklusiv sommargåva som man ger till några få utvalda.

Vi har ett enormt utbud av olika typer av produkter som passar som gåva eller giveaway. De allra flesta kan man sätta företagets logga på. Här ser du några exempel, men hör gärna av dig till Roberth Månsson så hjälper han dig att ta fram förslag på produkter som passar ditt företag.

Enklare än så kan det inte bli.

Kontakta oss