Nyhetsbrev april 2024

Vi på Tryckcentrum i Blekinge önskar våra kunder, leverantörer, samarbetspartners och vänner en riktigt skön valborg! Vi har stängt 1 maj men är tillbaka som vanligt torsdagen den 2 maj.

Vi dubblar kapaciteten i digitaltryckeriet

Tack vare vår nya tryckpress har vi möjlighet att arbeta med både bättre kvalitet och snabbare leveranstid.

Under våren har vi bytt ut en av våra digitalpressar mot en helt ny tryckpress med den senaste tekniken både när det gäller själva trycket och efterbehandlingsmöjligheterna.

Torgny Månsson på IQITA har levererat även denna tryckpress och säger att tack vare denna investering så har Tryckcentrum förmodligen den högsta kapaciteten och mest moderna maskinparken i regionen. Det är otroligt roligt att Tryckcentrum satsar på sina tryckpressar. Det gagnar både företaget och kunderna, avslutar Torgny.

Torgny Månsson, IQITA, vid den nya digitalpressen.

Janne Arvidsson, marknadschef på BAXI/HS Perifal i Falköping. Här på Nordbyggmässan 2024.

Därför väljer Baxi / HS Perifal Tryckcentrum Webbyrå

Att ha en leverantör inom reklam och trycksaker som känner till vår verksamhet är något av det viktigaste för oss. Tack vare Tryckcentrums breda sortiment, både med webbyrå och övriga avdelningar så får vi den bästa hjälpen hela tiden.

Vi på Baxi har funnits i över 45 år och har under hela företagets livstid arbetat med att värma fastigheter, framförallt med biobränsle såsom ved, pellets och flis, säger Janne Arvidsson som är marknadschef på Baxi. De senaste åren har vi kompletterat vårt sortiment med värmepumpar, både luft/luft och luft/vatten. Något som marknaden har tagit emot väldigt positivt.

Något som vi arbetat hårt med är att få fastighetsägare att komplettera sin uppvärmningsanläggning med en värmepump i stället för att byta ut uppvärmningslösningen. Vi kallar detta för hybridvärme – eller ”Behåll hjärtat i värmesystemet”.

Vi arbetar på samma sätt med våra leverantörer så som vi vill arbeta med våra kunder – genom långsiktiga relationer. Tack vare detta så lär man känna varandra och varandras behov och verksamheter. När Tryckcentrum tog över den marknadsföringsbyrån som vi arbetat med under de senaste 15 åren blev vi positivt överraskade över den totalleverantör som Tryckcentrum kan vara till oss. Allt från grafisk produktion och webb till trycksaker, mässmaterial, profilkläder och giveaways. Det ger oss en fantastisk möjlighet att fortsätta utveckla vår marknadsföring avslutar Janne.

Sommaren är snart här – ett perfekt tillfälle för att ge bort en gåva

Både personal och kunder tycker om att bli visade uppskattning. Därför är sommargåvan en viktig del av företagets marknadsföring. Det kan vara allt från en lite enklare giveaway med logga som man kan ge till många till en exklusiv sommargåva som man ger till några få utvalda.

Vi har ett enormt utbud av olika typer av produkter som passar som gåva eller giveaway. De allra flesta kan man sätta företagets logga på. Här ser du några exempel, men hör gärna av dig till Roberth Månsson så hjälper han dig att ta fram förslag på produkter som passar ditt företag.

Enklare än så kan det inte bli.

Kontakta oss