Nyhetsbrev mars 2024

Vi på Tryckcentrum i Blekinge önskar våra kunder, leverantörer, samarbetspartners och vänner en riktigt glad påsk! Vi har stängt långfredagen och annandag påsk men är tillbaka som vanligt tisdagen den 2 april.

Vi hjälper dig på kvällen!

Att låta sin fastighet eller företagsbil synas är en av de allra bästa investeringarna man kan göra. Vi på Tryckcentrum hjälper till med att ta fram både förslag på hur det kan se ut och utföra själva monteringen. Det kan vara allt från en liten diskret logga, till en skylt eller fönsterdekor till att man gör en helfoliering av bilen.

En nyhet hos oss – som gör oss unika i branschen – är att du från och med april har möjlighet att få arbetet utfört under kvällstid måndag-torsdag både på plats hos oss och hos dig! På så sätt kan vi hjälpa dig utan att störa verksamheten eller att du behöver vara av med ditt fordon då du behöver det som mest.

Exempel på ljusskyltar på Docks i Karlskrona.

Nöjd kund i shopen Jan Skjöld.

Tryckcentrum öppnar personalshop på Dynapac

Under mars har vi satt upp en personalshop i Dynapacs lokaler i Karlskrona. Här får personalen möjlighet att prova ut kläder och annan utrustning utan att behöva lämna arbetsplatsen. Något som sparar både tid och pengar. När produkterna är klara och försedda med logga är det bara för de anställda att hämta dem i personalshopen.

Vi har börjat med ett begränsat urval av produkter i personalshopen och kommer löpande att utveckla shopen med fler produkter.

Är du också intresserad av vad vi kan göra för din verksamhet? Kontakta oss!

Ökad synlighet med vår webbyrå

I en alltmer digital värld hjälper vi dig att nå ut genom bruset. Med fokus på att synas oavsett media arbetar vi fram en grafisk layout som tilltalar mottagaren, oavsett om den ska vara tryckt eller digital. Vi lägger stor vikt vid användarvänlighet och tillgänglighet, allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av dina budskap.

Vi erbjuder en helhetslösning med allt från hemsidor, kundanpassade webbshoppar till all typ av marknadsmaterial. Med över 25 år i branschen så har vi koll på de senaste trenderna och kan hjälpa dig med dina behov.

Förutom traditionella webbplatser erbjuder vi även webbplats som tjänst där du betalar en fast summa varje månad där alla uppdateringar ingår.

Enklare än så kan det inte bli.

Är du nyfiken?
Kontakta David Altefur på david@tryckcentrum.se för att boka ett förutsättningslöst möte.

Kontakta oss