Nyhetsbrev februari 2024

Tryckcentrum förvärvar Altefur Development och öppnar en ny avdelning för digital kommunikation

Första mars öppnar Tryckcentrum upp sin nya avdelning som kommer att arbeta med digital kommunikation och interna digitala flöden med kundanpassade webbshoppar. Det är tack vare förvärvet av Altefur Development som denna möjlighet har skapats.

Vi har länge känt att vi saknar en egen avdelning för prepress, layout, hemsidor och webbplatser säger Ulf Dunér. Efter några samtal mellan Tryckcentrum och Altefur Development kom bägge parterna fram till att detta var en resa som båda är supertaggade inför.

David Altefur säger att han länge känt att det hade varit viktigt att utveckla sin verksamhet men inte hittat något lämpligt sätt att göra detta på.

Peter Carlsson som är platschef ser fram emot det nya tillskottet i bolaget. Detta öppnar upp för många möjligheter och synergieffekter. Att kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning tror vi kommer vara väldigt uppskattat.

I samband med övertagandet så utökar Tryckcentrum personalstyrkan med tre personer från Altefur Development.

Är du nyfiken på allt som händer? Tveka inte att ta kontakt med oss och boka ett möte.

Kontakta oss

Trafikskyltar.se flyttar sin verksamhet till Karlskrona

På Trafikskyltar.se kan du beställa vägskyltar, parkeringsskyltar, hastighetsskyltar och andra trafikskyltar. Trafikskyltar.se riktar sig framförallt till vägföreningar, men har även mängder av produkter till företag, organisationer och privatpersoner.
Efter många år i Kylinge flyttar nu produktionen till Karlskrona.

Det är många som inte känner till att det är Tryckcentrum som driver e-handeln Trafikskyltar.se. Genom att flytta lager och logistik till vårt nya logistikcenter i Karlskrona så får vi möjligheten att serva våra kunder ännu bättre i framtiden.

Produkter från Trafikskyltar.se är godkända enligt gällande lag för trafikprodukter EN12899-1.

Exempel på produkter från Trafikskyltar.se