Möt Sigrid, 19, lager- och logistikansvarig.

Hur kommer det sig att du hamnade på Tryckcentrum?
Jag utbildade mig till plattsättare och när jag var färdig med utbildningen så fanns det inga arbetstillfällen inom den branschen. Genom kontakter fick jag höra att det fanns ett jobb på Tryckcentrum som lät intressant och på den vägen är det.

Du är bara 19 år, det måste vara spännande att få ett arbete med så mycket ansvar?
Ja verkligen, det är ett stort förtroende och ansvar som jag har fått av Tryckcentrum. Och med detta kommer jag driva, utveckla och förbättra vårt lager- och logistikcenter.

Hur är det att arbeta på Tryckcentrum?
Det är jättekul att arbeta här. Vi är rätt många, det är olika åldrar, erfarenheter och kompetenser. Alla har olika roller och tillsammans blir vi ett oslagbart team. Det är roligt att få så mycket ansvar och det finns stora möjligheter att utvecklas både som person och inom företaget.

Vad gör då en lager- och logistikansvarig?
Jag tar hand om allt inkommande och utgående gods,  bokar frakter , planerar och samordnar leveranser. Ansvarar att allt hamnar på rätt plats i rätt tid och hos rätt mottagare både externt och internt. En viktig del är också att arbeta med löpande distribution åt de företag som valt att lägga lager på Tryckcentrum.

Vad har du för intressen när du inte är på jobbet?
God mat, gymmet och hästar. Jag älskar mat, både att laga och att äta. Att sköta om kroppen på gymmet är också en viktig del när man arbetar i en sådan här verksamhet. Slutligen så är hästar min stora passion i livet och jag har ridit sedan jag var liten och haft en egen häst i 3 år. Tack vare hästintresset lärde jag mig tidigt hur viktigt det är att man måste arbeta och ta eget ansvar.

Slutligen, vad är det bästa med Tryckcentrum?
Det bästa är att vi är tillräckligt små för att kunna vara personliga och känna dig som kund samtidigt som vi har resurser nog för att kunna leverera i den omfattningen som kunden behöver.

Vill du komma i kontakt med Sigrid når du henne på 0455-130 70 eller sigrid@tryckcentrum.se.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med 3PL

Med vårt nya lager- och logistikcenter öppnas mängder av nya möjligheter för dig som kund att underlätta din vardag. Vi hjälper till med lagerhållning, utskick frakt och leverans, även kallat tredjepartslogistik eller 3PL.

Lagerhållning
Vi tillhandahåller storvolymsprodukter, exempelvis pappmuggar med tryck, give-aways, block, flaggor mm som vi ser till att ha på lager så att du kan beställa precis så många som du behöver just nu. Det som vi inte har på lager kan vi trycka till dig omgående, även kallat print on demand.

Utskick
Vi ser till att dina beställningar landar där du vill ha dem. Förutom produkter som vi lagerhåller kan vi hjälpa till med kuvertering, etikettering och adressering som sedan lämnas till Postnord, SDR eller någon annan distributör.

Frakt
Vi har avtal med de stora speditörerna och ser till att dina paket hamnar där de ska inom utsatt tid. Vi kan givetvis ombesörja expressleverans om det skulle behövas.

Roberth visar upp några av våra skjortor och kavajer.

Profilkläder, profilprodukter och give-aways – för alla tillfällen

Vi hjälper dig med alla typer av profilering av kläder. Det kan vara allt från transfermärken som sätts på befintliga kläder till broderade loggor eller budskap som sätts på kepsar, skjortor eller kavajer. Att låta kläderna sprida varumärket är en svårslagen marknadsföring.

Vi har alla typer av kläder, allt från t-shirts till pikétröjor, funktionskläder, hoodies och jackor. Vi har dessutom ett komplett sortiment av arbetskläder, skyddskläder och skor.

Förutom kläder erbjuder vi en mängd olika produkter som du kan sätta din logga på. Allt från pennor, termosar, vattenflaskor, godis, flaskvatten till disktrasor med ett fyndigt tryck.

Kepsar

Det finns många olika typer av kepsar allt från de som är designade för specifika yrken, sporter eller väder, till de som enbart är för mode eller kultur. Hos oss finns det en mängd olika varianter på kepsar i många olika material. För att förädla en keps finns det många metoder. Vi kan brodera din logga, trycka en logga eller sy på ett märke med din logga. Välkommen in i butiken så hjälper vi dig att hitta exakt rätt keps för dig.

Vi har ett stort urval av kläder och produkter från marknadens bästa tillverkare. Välkommen in så hittar vi det som passar dig bäst.

Kepsar med brodyr eller tryck finns i en mängd färger och utföranden. Välkommen att titta in för att se exempel eller hör av dig till oss så presenterar vi ett förslag.

Här ser du en skjorta där Freebo broderat sin logga på bröstet. På deras skjortor broderar vi även deras logga bak i nacken. Att brodera loggan i nacken på en skjorta är något som sticker ut och syns.

Roberth visar upp några av de hoodies och t-shirts som vi har till försäljning. Alla kläder kan förädlas med en tryckt eller broderad logga.

Roberth visar upp vårens jackor. Välkommen in i butiken så får du hjälp med att välja ut rätt jacka för dig och dina behov.