Butiken med yrkeskläder, profilkläder och skor

Hos oss på Tryckcentrum hittar du ett noga utvalt sortiment av jackor, tröjor, skjortor, byxor, skor och tillbehör.

Välkommen in i butiken för att få hjälp att prova ut de kläder och skor som matchar dina behov.

Vi har flera av marknadens ledande varumärken på plats i butiken som exempelvis Blåkläder, ProJob, Fristads, Craft, J Harvest & Frost, Tee Jays, ID, Cutter & Buck, Sievi, Jalas och Solid Gear.

Vi har mängder av varumärken, så saknar du ditt favoritmärke, hör av dig till oss så ser vi om vi har det i vårt sortiment, eller om vi kan beställa produkter från det. Vårt mål är att göra allt så enkelt för dig som kund.

Kontakta oss

Vad ska man tänka på när man köper jacka?

Många faktorer finns det att tänka på när man ska välja vilken jacka man ska ha. Allt från i vilken miljö man arbetar i till om den ska stå emot vatten och andas. Det är lätt att man glömmer vad som är viktigt och då kommer vår kompetens väl till pass.

Det går givetvis att sätta logga på sina arbetskläder. Vi kan både brodera och sätta transfertryck beroende på vilka egenskaper du behöver. Visste du att transfertrycken även finns som reflex så du kan få din logga att synas i mörkret?

Skor för alla verksamheter och arbetsplatser

Även när det gäller skor finns det många saker att tänka på. Ska det vara skyddsskor, vattenavvisande, vattentäta eller är det helt vanliga träningsskor? Vi har skor för alla tillfällen. Kom in i butiken så hjälper vi dig att prova ut skorna som passar just dig.

Profilkläder för alla tillfällen

Vi hjälper dig med alla typer av profilering av kläder. Det kan vara allt från transfermärken som sätts på befintliga kläder till broderade loggor eller budskap som sätts på skjortor eller kavajer. Att låta kläderna sprida varumärket är en svårslagen marknadsföring.

Vi har ett stort urval av kläder från marknadens bästa tillverkare. Välkommen in så hittar vi det som passar dig bäst.

Här ser du skjortor i svart och vitt där Freebo broderat sin logga, både på bröstet och symbolen bak i nacken. Att brodera loggan i nacken på en skjorta är något som sticker ut och syns.

Bildekor – Låt ditt fordon bli din reklampelare

Vi hjälper dig med alla typer av bildekor eller foliering av fordon. Det kan vara allt från en magnetskylt, logga på sidan av bilen till att vi helfolierar bilen i ett mönster eller budskap. Det är bara fantasin som sätter gränser för vad vi kan göra med din bil. Boka ett möte med oss så kan vi berätta vad vi kan göra för just dig.

På bilden ser du en nöjd Chrille på AC El med sin nya firmabil. AC El har i många år valt Tryckcentrum för att sätta loggor på sina bilar.

Gåvokort och andra julklappar

Tiden går fort, snart är det jul igen. Passa på att ge anställda, kunder och leverantörer en julklapp som gör att de bättre kommer ihåg dig och ditt företag. Våra populära gåvokort finns i många olika valörer. Du kan också beställa produkter med din egen logga broderad, graverad eller tryckt på.

Välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig att hitta den julklappen som passar ditt företag bäst.